Vad är OrganAtlas?

Om du har en eller fler sjukdomar, om du vill komma fram till ett beslut, vill se tydligare och vill får svar:

  • Hamna inte i panik, ta det lugnt. Panik hjälper alltid till att intensiteten av  konfliktsituation blir starkare och skapar förändringar och smärta.  Inte värt det. Du kan heller inte tänka klart, tydligt och vara konsekvent – i alla fall måste du överväga den goda lösningen.
    Ta reda på vilken organdel som är inblandad i situationen och vad den aktuella tillståndet är. Låt läkaren undersöka dig noga för att veta den exakta diagnosen.
    Titta efter organet i OrganAtlasen och lär dig om biologiska relationer och samband, orsak till förändring, deras naturliga processer, och vad du kan räkna med.   Därefter undersök vilken fas du befinner dig i, den kalla (konflikt-aktiv fas) eller den varma (återsbyggnads-fasen)? Diagnosen, symptomen och den berörda organens tillstånd ger oss hjälp i detta. Finns det något att lösa eller ska vi bara vila ut? Stora delar av förändringen observerar vi i återbyggnads-fasen. Undersök på vilket sätt vi kan minska symptomen. Se vilken mänsklig verktyg du kan använda för att minska klagomålen lättare. Rekommenderas att alltid börje med det lättaste. Kanske vi behöver ta reda på, vara förberedd på det som kan vara realistisk. Det är onödigt att oroa sig för vad som inte förväntas. I ditt fall är det möjligt att hitta en omvälvande kris i kaos återbyggnads-fasen. Du måste ta hand om det!
  • Om du befinner dig i ”konflikt-aktiv fasen” s.k kalla fasen, OrganAtlas visar för dig vilken konflikttyp startade förändringen, det vill säga, vilken emotionell konflikt som behövs lösas, så att du kan fortsätta vidare till den helande ”återbyggnads-fasen”. Kortfattat beskriver ”återbyggnads-fasen”s symptom, eventuella komplikationer, vi kan räkna med.
  • Om du befinner dig i ”återbyggnads-fasen” s.k varma fasen, där finns ingenting att lösa, men du får information om vilken konflikt det handlade om, vad du har upplevt. Om du hamnar i återfall vet du vilka symptom du kan räkna med igen. Du kan få medvetenhet även om att det är Du som styr dina kroppsliga processer och du är inte hjälplös offer för bakterier, virus. Du kan vara säker på att du är smeden i ditt öde.
  • Biologisk, fysiologiska kunskap och ny medicin kan utnyttjas av varje person för sin egen del. Du har ett riktigt svar, din läkning av hälsa är nu din.